• Encosta do Sobral
      dodaj do zamówienia
      • Encosta do Sobral

      • 69,00 
      • Encosta do Sobral - czerwone, WYTRAWNE WINO POCHODZĄCE z Portugalii Z REGIONU TEJO. Idealne DO pieczonych i duszonych mięs w sosie, jagnięciny i WOŁOWINY. Świetnie smakuje z potrawami Z GRILLA, JAK RÓWNIEŻ DO DESKI SERÓW. W bukiecie wyczuwalne nuty dojrzałych czerwonych owoców głównie czarnej porzeczki oraz akcentem przyprawowym i balsamicznym. Smak mocny, pełny i dobrze zrównoważony z dojrzałymi taninami, doskonałej…
    • Cappucino Pinotage
      dodaj do zamówienia
      • Cappucino Pinotage

      • 67,00 
      • Cappucino Pinotage - czerwone, wytrawne wino pochodzące z RPA, z południowej części Afryki. Idealnie łączyć się będzie z mięsami pieczonymi oraz grillowanymi, a także z wędzonymi wędlinami. Ze względu na charakterystyczne dymne akcenty, sprawdzi się każdy rodzaj mięsa czyli: dziczyzna, jagnięcina, drób, wołowina, wieprzowina. Dobrym połączeniem będą dania z curry, z kuchni meksykańskiej, indyjskiej, kubańskiej. Świetnie skomponuje się z potrawami…
    • Chateau Palmer
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Palmer

      • 0,00 
      • Chateau Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o intensywnym rubinowym kolorze. Zapach złożony i…
    • Bodegas Ugalde Crianza
      dodaj do zamówienia
      • Bodegas Ugalde Crianza

      • 52,00 
      • Bodegas Ugalde Crianza - CZERWONE, WYTRAWNE WINO POCHODZĄCE Z Hiszpanii. IDEALNE DO GRILLOWANYCH LUB PIECZONYCH CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, DZICZYZNY, AROMATYCZNYCH ŚREDNIO DOJRZEWAJĄCYCH SERÓW. Posiada jaskrawy kolor o średniej intensywności. Wykazuje aromaty dojrzałych owoców, jeżyn, porzeczek, bardzo dobrze zintegrowane z nutami tostów, cynamonu, karmelu i toffi. Podniebienie jest aksamitne, przyjemne, owocowe, długie i z wysokiej jakości taninami.
    • Le More Nere Terre del Bruno
      dodaj do zamówienia
      • Le More Nere Terre del Bruno

      • 125,00 
      • Le More Nere Terre del Bruno - czerwone, wytrawne wino pochodzące z włoskiej Toskanii. ŚWIETNIE PASUJE DO dań z włoskim makaronem, WSZELKICH PAST, jagnięciny, CIELĘCINY, drobiu, CZERWONEGO MIĘSA. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM i grillowanym mięsem, a także z SERAMI. Charakteryzuje się intensywnym czerwonym kolorem, dobrą strukturą i balansem. Bardzo owocowe z dominującym aromatem wiśni Maraschino i dojrzałych, czerwonych owoców.
    • Chianti Riserva Terre del Bruno
      dodaj do zamówienia
      • Chianti Riserva Terre del Bruno

      • 83,00 
      • Chianti Riserva Terre del Bruno - czerwone, wytrawne wino z Włoch. POCHODZI Z WŁOSKIEJ TOSKANII. IDEALNY KOMPAN DO DAŃ Z GRILLA TYPU: drób, WOŁOWINA i wieprzowina. DOSKONAŁE WINO DO DAŃ ZAPIEKANYCH I PIECZONYCH. Ma intensywny, czerwony kolor. W nosie wyczuwalne aromaty jagód, przypraw i wanilii. Jest eleganckie, z wyczuwalnymi łagodnymi taninami.
    • Chianti Terre del Bruno
      dodaj do zamówienia
      • Chianti Terre del Bruno

      • 46,00 
      • Chianti Terre del Bruno - czerwone, wytrawne wino z Włoch. POCHODZI Z WŁOSKIEJ TOSKANII. Bardzo dobrze komponuje się z daniami z makaronem, na przykład z sosem pomidorowym lub Bolognese, a także z czerwonym mięsem. Ma piękną, intensywną barwę. Urzeka zapachem fiołków, a także jagód, czerwonych owoców oraz wanilii. Dobrze zbudowane, harmonijne, bardzo eleganckie.
    • Conte Parelli Rosso
      dodaj do zamówienia
      • Conte Parelli Rosso

      • 34,90 
      • Conte Parelli Rosso - półwytrawne wino włoskie produkowane z czerwonych winogron zebranych w tym kraju. Intensywne, z wyraźną słodyczą. Delikatne w aromatach, w smaku sok wiśniowy, rodzynki i maliny.
    • Ramarro Syrah
      dodaj do zamówienia
      • ,
      • Ramarro Syrah

      • 27,00 
      • Ramarro Syrah - czerwone, włoskie wino półwytrawne z Sycylii. Doskonałe skomponuje się z duszonym czerwonym mięsem i dziczyzną. Idealne do pizzy i włoskich past. Sprawdzi się z delikatnymi serami. W bukiecie wyczuwalne bardzo przyjemne nuty jagód i fiołków. Smak: pełny, krągły, półwytrawny.
    • Passo Barone
      dodaj do zamówienia
      • Passo Barone

      • 42,00 
      • Passo Barone - czerwone, włoskie wino wytrawne. Idealne do dań z czerwonego mięsa typu wołowina, kaczka, gęś czy dziczyzny. Będzie świetnym dodatkiem do dojrzałych serów o intensywnym smaku. Doskonale sprawdzi się też samo jako gwiazda każdej uroczystości, dając przy tym dużo przyjemności. Bukiet bogaty w dojrzałe wiśnie, śliwki, suszone owoce, zioła, wanilie, czekoladę, tytoń i przyprawy. Smak jest soczysto owocowy…