• Montalto BIO Nero D’Avola
      dodaj do zamówienia
      • Montalto BIO Nero D’Avola

      • 42,00 
      • Montalto BIO Nero D’Avola - CZERWONE, WYTRAWNE WINO POCHODZĄCE Z WŁOCH. Idealny towarzysz pieczonych i duszonych czerwonych mięs, dziczyźnie i dojrzałym serom. Wino wegańskie z uprawy ekologicznej. W aromacie dominują nuty śliwki i jeżyny. W ustach intensywne, bogate z zaznaczonymi taninami. Optymalnie długie i zrównoważone.
    • Bacarossa
      dodaj do zamówienia
      • Bacarossa

      • 104,00 
      • Bacarossa - czerwone wytrawne wino z Włoch. Idealne SPRAWDZI w daniach z makaronem z mięsnym sosem, dziczyzną lub zającem, gulaszem, pieczoną jagnięciną i serami średniej twardości. Zapach jest wspaniałą mieszanką dzikich jagód, czarnych wiśni i lukrecji. Smak jest gładki, aksamitny, taninowy i dobrze wyważony.
    • Piano Chiuso Primitivo di Manduria
      dodaj do zamówienia
      • Piano Chiuso Primitivo di Manduria

      • 139,00 
      • Piano Chiuso Primitivo di Manduria - czerwone wytrawne włoskie wino. Doskonale sprawdzi do potraw z wołowiną, jagnięciną, drobiem i makaronem. Bukiet jest niezwykle złożony z aromatami dzikich, czarnych jagód i dojrzałej wiśni. Na podniebieniu elegancki i bardzo mocny. Wykończenie jest skoncentrowane i trwałe.
    • Forriero Nero d’Avola
      dodaj do zamówienia
      • Forriero Nero d’Avola

      • 47,00 
      • Forriero Nero d’Avola - czerwone, włoskie wino wytrawne z Sycylii. Świetnie komponuje się z czerwonym mięsem dowolnego rodzaju. Stanowi doskonały dodatek do pikantnych past, a także do serów. W bukiecie intensywne aromaty dojrzałych czerwonych i ciemnych jagód i konfitur owocowych. Smak bogaty, cudownie aksamitny i krągły. Bogaty w akcenty ciemnych jagód, przyprawionej konfitury śliwkowej i czarnej wiśni z długim i…