• Chateau Palmer
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Palmer

      • 0,00 
      • Chateau Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o intensywnym rubinowym kolorze. Zapach złożony i…
    • Alter Ego Palmer
      dodaj do zamówienia
      • Alter Ego Palmer

      • 774,00 
      • Alter Ego Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o czerwonym błyszczącym kolorze z refleksami…
    • Cuvee Allier Chardonnay
      dodaj do zamówienia
      • Cuvee Allier Chardonnay

      • 69,00 
      • Cuvee Allier Chardonnay - hiszpańskie, wytrawne, białe wino. Świetnie pasuje do owoców morza, langustynek, ryb i foie gras (pasztet strasburski). Posiada aromat nut owocowych jak ananas, mirabelka, czerwone jabłko, tostowych jak kokos, ananas, przyprawowych z akcentami anyżu, szafranu i wanilii oraz miłym akcentem mineralnym. Ma bogaty, obfity i aksamitny smak z długim wykończeniem.