• Xanadu Estate Cabernet Sauvignon
      dodaj do zamówienia
      • Xanadu Estate Cabernet Sauvignon

      • 139,00 
      • Xanadu Estate Cabernet Sauvignon - czerwone, WYTRAWNE wino wysokiej klasy z AUSTRALII z regionu Margaret River. SPRAWDZI SIĘ W TOWARZYSTWIE czerwonych GRILLOWANYCH MIĘS typu: dziczyzna, jagnięcina, wołowina, A TAKŻE z DOJRZAŁYMI SERAMI. W nosie wyczuwalne aromaty czarnej porzeczki, fiołków, morwy oraz liścia laurowego. Dobrze zbudowane wino z wyczuwalnymi nutami czarnej porzeczki, śliwki oraz pikantnymi aromatami dębu. Świetnie zbalansowane wino z…
    • Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon
      dodaj do zamówienia
      • Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon

      • 74,00 
      • Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon - czerwone, WYTRAWNE AUSTRALIJSKIE WINO z regionu Margaret River. SPRAWDZI SIĘ W TOWARZYSTWIE GRILLOWANYCH MIĘS typu: wieprzowina, jagnięcina, wołowina, A TAKŻE z DOJRZAŁYMI SERAMI. Posiada wyraziste aromaty dojrzałej czarnej porzeczki, jagody, śliwki oraz pikantne nuty dębu. W ustach pełne owoców leśnych oraz czekolady z delikatnymi taninami.
    • Sidney Wilcox Vine Dried Shiraz
      dodaj do zamówienia
      • Sidney Wilcox Vine Dried Shiraz

      • 69,00 
      • Sidney Wilcox Vine Dried Shiraz - czerwone, wytrawne wino pochodzące z Australii, z regionu Południowa Australia. ŚWIETNIE PASUJE DO wołowiny, jagnięciny, a także do dojrzałych twardych serów. Idealne do popołudniowego spotkania z przyjaciółmi przy grillu. W nosie zajdziemy aromaty czarnej porzeczki, jeżyn, lukrecji, pieprzu oraz goździków. Jest delikatnie dymne, soczyste pełne ciemnych owoców, ale też i wanilii oraz przypraw.
    • Bougrier Rose d’Anjou
      dodaj do zamówienia
      • Bougrier Rose d’Anjou

      • 49,00 
      • Bougrier Rose d’Anjou - różowe, półwytrawne, francuskie wino z doliny Loary. DOSKONALE SKOMPONUJE SIĘ Z daniami rybnymi, z drobiem, jagnięciną, sałatkami owocowymi, oraz jako dodatek do lekko pikantnego jedzeni. MOŻNA JE RÓWNIEŻ SPOŻYWAĆ SAMODZIELNIE JAKO APERITIF. W USTACH ŚWIEŻE Z AKCENTAMI CZERWONYCH OWOCÓW, TAKICH JAK TRUSKAWKA I MALINA. PALETA SMAKOWA JEST BARDZO ZRÓWNOWAŻONA, WSPIERANA PRZEZ PRZYJEMNY POSMAK, KTÓRY UTRZYMUJE ORZEŹWIAJĄCE…
    • Cassagnau Pinot Noir
      dodaj do zamówienia
      • Cassagnau Pinot Noir

      • 43,00 
      • Cassagnau Pinot Noir - czerwone, wytrawne WINO z południowo-zachodniej Francji. Doskonały towarzysz do letnich wieczornych spotkań z przyjaciółmi. SKOMPONUJE SIĘ Z WIEPRZOWINĄ, JAGNIĘCINĄ, WOŁOWINĄ, ORAZ Z SERAMI. W nosie wyczuwalne świeże czerwone wiśnie z nutami przypraw, świeżo zaoranej ziemi i wiśni. Podniebienie eleganckie z czerwonych owoców, delikatnie zrównoważone. Świetny Pinot Noir z Langwedocji jest dojrzały, ale niezbyt przesadzony, jego świeżość…
    • Chateau Fargueirol Vieux Chemin
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Fargueirol Vieux Chemin

      • 169,00 
      • Chateau Fargueirol Vieux Chemin - CZERWONE, WYTRAWNE WINO PREMIUM Z francuskiej Burgundii. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, JAGNIĘCINY, wołowiny, dziczyzny. ŚWIETNIE SKOMPONUJE SIĘ z wędlinami, serami i z ciemnymi czekoladkami. JEST KUPAŻEM SZCZEPÓW CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, PETIT VERDOT. ma intensywną, ciemną barwę, z wspaniałymi aromatami owoców czerwonych, takich jak czereśnie, jagody i maliny, które są wzbogacone nutami przypraw i wanilii z…
    • Bourgogne Pinot Noir
      dodaj do zamówienia
      • Bourgogne Pinot Noir

      • 98,00 
      • Bourgogne Pinot Noir - czerwone, wytrawne WINO Z francuskiej Burgundii. DOSKONALE SKOMPONUJE SIĘ Z wieprzowiną, jagnięciną, wołowiną, oraz z serami. W nosie złożony bukiet, w którym dominują wiśnie, maliny, truskawki i nuty aromatów korzennych. W smaku treściwe, o długim posmaku.
    • Frank Phelan
      dodaj do zamówienia
      • Frank Phelan

      • 189,00 
      • Frank Phelan - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, PIKANTNEGO GULASZU, DZICZYZNY, A TAKŻE DO DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów CABERNET SAUVIGNON ORAZ MERLOT o ciemno rubinowym kolorze z błyszczącymi refleksami. Bukiet bardzo elegancki wyczuwalne czerwone oraz czarne owoce i przyprawy. Wyśmienita konsystencja, piękne i długie złożone wykończenie.
    • Chateau du Glana
      dodaj do zamówienia
      • Chateau du Glana

      • 204,00 
      • Chateau du Glana - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, PIKANTNEGO GULASZU, DZICZYZNY, A TAKŻE DO DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów CABERNET SAUVIGNON ORAZ MERLOT o ciemno rubinowym kolorze z fioletowymi odcieniami. W bukiecie czarna porzeczka z ciemnym szlachetnym drewnem. Na podniebieniu delikatna, a zarazem krucha konsystencja o jędrnym ciele. W długim finiszu czuć…
    • Chateau Vielle Tour La Rose
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Vielle Tour La Rose

      • 125,00 
      • Chateau Vielle Tour La Rose - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim rubinowym kolorze. W nosie wyczuwalne aromaty czerwonej wiśni, czerwonej porzeczki, wanilii. DOBRZE WYWAŻONE o średniej kwasowość, z PEŁNYMI GARBNIKAMI, O DUŻEJ ZŁOŻONOŚCI. W…
    • Chateau Notre Dame
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Notre Dame

      • 91,00 
      • Chateau Notre Dame - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze z ciemnofioletowymi odcieniami. W aromacie bukiet czerwonych owoców. Smak przyjemny, dobrze zorganizowany. Zbilansowane wino, które obiecuje doskonałe starzenie.
    • Chateau Le Menotte
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Le Menotte

      • 94,00 
      • Chateau Le Menotte - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie wyraziste aromaty czerwonych jagód w towarzystwie nut kwiatowych. Na podniebieniu pełne, długie taniny o bogatym i jedwabistym finiszu.