• Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon
      dodaj do zamówienia
      • Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon

      • 74,00 
      • Xanadu Exmoor Cabernet Sauvignon - czerwone, WYTRAWNE AUSTRALIJSKIE WINO z regionu Margaret River. SPRAWDZI SIĘ W TOWARZYSTWIE GRILLOWANYCH MIĘS typu: wieprzowina, jagnięcina, wołowina, A TAKŻE z DOJRZAŁYMI SERAMI. Posiada wyraziste aromaty dojrzałej czarnej porzeczki, jagody, śliwki oraz pikantne nuty dębu. W ustach pełne owoców leśnych oraz czekolady z delikatnymi taninami.
    • Domaine de Cassagnau Rouge
      dodaj do zamówienia
      • Domaine de Cassagnau Rouge

      • 43,00 
      • Domaine de Cassagnau Rouge - czerwone, wytrawne WINO z południowo-zachodniej Francji. REKOMENDOWANE DO dobrze przyprawionego czerwonego mięsa z grilla. Doskonałe do sznycla wiedeńskiego. DOBRZE SKOMPONUJE SIĘ RÓWNIEŻ Z PIECZONYM DROBIEM TYPU KACZKA, A TAKŻE z DOJRZAŁYMI SERAMI. W ustach okrągłe i gładkie z dodatkiem kandyzowanych owoców i czarnego pieprzu. Charakteryzuje się wiśniowym posmakiem, uzupełnionym wyjątkową strukturą garbników. Nos jest bogaty…
    • Chateau Fargueirol Vieux Chemin
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Fargueirol Vieux Chemin

      • 169,00 
      • Chateau Fargueirol Vieux Chemin - CZERWONE, WYTRAWNE WINO PREMIUM Z francuskiej Burgundii. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, JAGNIĘCINY, wołowiny, dziczyzny. ŚWIETNIE SKOMPONUJE SIĘ z wędlinami, serami i z ciemnymi czekoladkami. JEST KUPAŻEM SZCZEPÓW CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, PETIT VERDOT. ma intensywną, ciemną barwę, z wspaniałymi aromatami owoców czerwonych, takich jak czereśnie, jagody i maliny, które są wzbogacone nutami przypraw i wanilii z…
    • Chateau Palmer
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Palmer

      • 0,00 
      • Chateau Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o intensywnym rubinowym kolorze. Zapach złożony i…
    • Alter Ego Palmer
      dodaj do zamówienia
      • Alter Ego Palmer

      • 774,00 
      • Alter Ego Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o czerwonym błyszczącym kolorze z refleksami…
    • Frank Phelan
      dodaj do zamówienia
      • Frank Phelan

      • 189,00 
      • Frank Phelan - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, PIKANTNEGO GULASZU, DZICZYZNY, A TAKŻE DO DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów CABERNET SAUVIGNON ORAZ MERLOT o ciemno rubinowym kolorze z błyszczącymi refleksami. Bukiet bardzo elegancki wyczuwalne czerwone oraz czarne owoce i przyprawy. Wyśmienita konsystencja, piękne i długie złożone wykończenie.
    • Chateau du Glana
      dodaj do zamówienia
      • Chateau du Glana

      • 204,00 
      • Chateau du Glana - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, PIKANTNEGO GULASZU, DZICZYZNY, A TAKŻE DO DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów CABERNET SAUVIGNON ORAZ MERLOT o ciemno rubinowym kolorze z fioletowymi odcieniami. W bukiecie czarna porzeczka z ciemnym szlachetnym drewnem. Na podniebieniu delikatna, a zarazem krucha konsystencja o jędrnym ciele. W długim finiszu czuć…
    • Chateau Vielle Tour La Rose
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Vielle Tour La Rose

      • 125,00 
      • Chateau Vielle Tour La Rose - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim rubinowym kolorze. W nosie wyczuwalne aromaty czerwonej wiśni, czerwonej porzeczki, wanilii. DOBRZE WYWAŻONE o średniej kwasowość, z PEŁNYMI GARBNIKAMI, O DUŻEJ ZŁOŻONOŚCI. W…
    • Chateau Le Menotte
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Le Menotte

      • 94,00 
      • Chateau Le Menotte - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie wyraziste aromaty czerwonych jagód w towarzystwie nut kwiatowych. Na podniebieniu pełne, długie taniny o bogatym i jedwabistym finiszu.
    • Chateau Camensac
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Camensac

      • 225,00 
      • Chateau Camensac - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO czerwonych mięs, pikantnego gulaszu, dziczyzny, A TAKŻE do DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze. Ma piękny zrównoważony bukiet, z pikantnymi ciemnymi jagodami, minerałami i mokką. Dobrze wyważone, z pysznymi dojrzałymi owocami, pięknymi pełnymi garbnikami, o dużej złożoności. Jest winem o…
    • Chateau Peyredon Lagravette
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Peyredon Lagravette

      • 126,00 
      • Chateau Peyredon Lagravette - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO WOŁOWIN, pikantnego gulaszu, dziczyzny, A TAKŻE do DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze. W nosie mocny zapach z korzennymi nutami drewna, pieprzem i dojrzałymi owocami jagodowymi. Zrównoważona, okrągła struktura smakowa o pełnym, dojrzałym posmaku.
    • Chateau Breillane
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Breillane

      • 67,00 
      • Chateau Breillane - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie intensywny, świeży bukiet z nutą przypraw, czerwonych owoców i wiśnią. Na podniebieniu pełne, długie taniny, które utrzymują się do zrównoważonego, znakomicie oleistego finiszu.