-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Barolo Ciabot Berton 1961
- 217,00 zł
- Barolo Ciabot Berton 1961 - CZERWONE, WYTRAWNE WINO POCHODZĄCE Z WŁOCH, Z REGIONU PIEMONT. Idealnie towarzyszy pieczeniom, duszonym czerwonym mięsom, dziczyźnie i dojrzałym serom. Nos jest eteryczny i szeroki z nutami minerałów i nutami balsamicznymi, którym towarzyszą nuty róży, przypraw, czerwonych owoców i wosku. Pikantny i przyjemny smak, bogaty, o wielkiej trwałości i dobrze wspierany przez taninę.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Barolo Roggieri Ciabot Berton
- 266,00 zł
- Barolo Roggieri Ciabot Berton - czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch, z regionu Piemont. Świetnie sprawuje się przy jagnięcinie i ciemnych mięsach. Charakteryzuje się rubinowo-granatową barwą. Idealnie przeplatają się w nim nuty kwiatów i kawy oraz esencjonalnych śliwek, truskawek. W smaku długie i mięsiste, z łagodnymi taninami.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Langhe Nebbiolo 3 Utin Berton
- 104,00 zł
- Langhe Nebbiolo 3 Utin Berton - czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch. Najlepiej komponuje się z agnolotti, czyli odmianą włoskich pierożków ravioli - typowego dania dla Piemontu. Świetnie pasuje z makaronem w sosie mięsnym, a także z duszonym lub pieczonym czerwonym i białym mięsem. Eteryczne i pełne wdzięku wino, urzeka intensywnymi nutami kwiatowymi i korzennymi połączonymi z ciepłym, wytrawnym i…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Barbaresco Ronchi Albino Rocca
- 259,00 zł
- Barbaresco Ronchi Albino Rocca - czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch. Najlepiej komponuje się z włoskim jedzeniem np. z makaronem lub pizzą opalaną drewnem. W nosie dominują piękne kwiatowe aromaty róży i fiołka, słodkich wiśni. Na podniebieniu precyzyjne i pikantne, nadal młodzieńczo napięte. W bukiecie wyczuwalny smak czerwonej wiśni, granatu i lukrecji wraz z ciasno nawiniętymi, drobnoziarnistymi taninami i jasną…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Barbaresco Albino Rocca
- 189,00 zł
- Barbaresco Albino Rocca - czerwone, wytrawne wino pochodzące z Włoch. Najlepiej komponuje się z włoskim jedzeniem np. z makaronem puttanesca lub pizzą opalaną drewnem. W nosie dominują piękne aromaty bogatych, słodkich czerwonych owoców z dodatkiem róż i świeżych pieczonych wiśni. Na podniebieniu wino jest skoncentrowane i bogate w rozwijające się warstwa po warstwie złożonych smaków. Dojrzałe taniny zapewniają dużą długość…