-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Heinrich Gies Cabernet Sauvignon
- 58,00 zł
- Heinrich Gies Cabernet Sauvignon - czerwone niemieckie wino wytrawne. Świetnie pasuje do dań z wołowiny, jagnięciny, pieczonego drobiu. Idealnie skomponuje się z pikantnymi daniami kuchni azjatyckiej, a także z dojrzałymi serami. W smaku jest owocowe, intensywne, pełne. Posiada aromat bukietu jagody, czerwonych porzeczek, skoncentrowany pikantny.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Hacienda Grimon Labarona Gran Reserva Rioja
- 299,00 zł
- Hacienda Grimon Labarona Gran Reserva Rioja - doskonałe czerwone, hiszpańskie wino wytrawne. Stanowi świetny dodatek do dań z wołowiny, jagnięciny. Idealnie pasuje do pieczonego drobiu, a także cielęciny. Bukiet bardzo intensywny z przyjemnymi nutami balsamicznymi: migdałów, czekolady, wanilii i prażonymi akcentami, które ustępują miejsca nutom owocowych konfitur. Smak z doskonałą strukturą, zrównoważoną, przyjemną kwasowością, okrągłe miękkie garbniki, które pozostawiają długi…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Hacienda Grimon Finca La Oracion Rioja
- 125,00 zł
- Hacienda Grimon Finca La Oracion Rioja - czerwone, hiszpańskie wino wytrawne. Świetnie wzbogaci smak dań z pieczoną wieprzowiną oraz z czerwonym mięsem w sosie. Stanowi dodatek do wędlin, a także średnio dojrzałych serów. Bukiet pachnie aromatami dojrzałych ciemnych owoców, jagód, podkreślonych cytrusową kwasowością i egzotycznymi przyprawami. Smak już na początku prezentuje swoją siłę, jest jedwabisty i naznaczony dojrzałymi czarnymi owocami…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Cramele Recas Cabernet Sauvignon
- 29,00 zł
- Cramele Recas Cabernet Sauvignon - półwytrawne, czerwone wino z Rumuni. Świetnie pasuje do dań z wołowiny, dziczyzny, pieczonego drobiu, a także dojrzałych serów. W smaku jest owocowe, intensywne, pełne. Posiada aromat bukietu jagody, czerwonych porzeczek, przyprawy.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Los Olivos Reserva
- 77,00 zł
- Los Olivos Reserva DO Navarra - czerwone, hiszpańskie wino wytrawne. Idealne do baraniny, dziczyzny, wołowiny, długo dojrzewających serów, dań z grzybami. Bukiet złożony i zróżnicowany z aromatami dojrzałych owoców, rodzynek, miodu, karmelu i eukaliptusa z nutami pszczelego wosku i skóry.