• Chateau Vielle Tour La Rose
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Vielle Tour La Rose

      • 125,00 
      • Chateau Vielle Tour La Rose - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim rubinowym kolorze. W nosie wyczuwalne aromaty czerwonej wiśni, czerwonej porzeczki, wanilii. DOBRZE WYWAŻONE o średniej kwasowość, z PEŁNYMI GARBNIKAMI, O DUŻEJ ZŁOŻONOŚCI. W…
    • Chateau Notre Dame
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Notre Dame

      • 91,00 
      • Chateau Notre Dame - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze z ciemnofioletowymi odcieniami. W aromacie bukiet czerwonych owoców. Smak przyjemny, dobrze zorganizowany. Zbilansowane wino, które obiecuje doskonałe starzenie.
    • Chateau Le Menotte
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Le Menotte

      • 94,00 
      • Chateau Le Menotte - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie wyraziste aromaty czerwonych jagód w towarzystwie nut kwiatowych. Na podniebieniu pełne, długie taniny o bogatym i jedwabistym finiszu.
    • Chateau Breillane
      dodaj do zamówienia
      • Chateau Breillane

      • 67,00 
      • Chateau Breillane - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie intensywny, świeży bukiet z nutą przypraw, czerwonych owoców i wiśnią. Na podniebieniu pełne, długie taniny, które utrzymują się do zrównoważonego, znakomicie oleistego finiszu.