-
- dodaj do zamówienia
- wina białe
Chateau des Arroucats
- 66,00 zł
- Chateau des Arroucats - białe, słodkie WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. JEST TO WINO, KTÓRE PASUJE JAKO APERITIF, a także jako deser z gorgonzolą, serem pleśniowym i pokrojoną w plasterki suszoną morelą. W nosie ukazuje typowe dla tego szczepu aromaty owoców tropikalnych i kwiatów. Dominuje mango, ananas, jabłka Fidżi, suszone gruszki, marmolady i kwiaty. Bogate i wyraziste w ustach z…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Alter Ego Palmer
- 774,00 zł
- Alter Ego Palmer - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, jagnięciny, Foie Gras, potraw z grzybami typu: risotto z borowikami lub truflami, risotto z chorizo. Świetnie skomponuje się również z daniami z ptactwa łownego i drobiem np. kurczak, kaczka, gęś. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot o czerwonym błyszczącym kolorze z refleksami…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau du Glana
- 204,00 zł
- Chateau du Glana - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONYCH MIĘS, PIKANTNEGO GULASZU, DZICZYZNY, A TAKŻE DO DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów CABERNET SAUVIGNON ORAZ MERLOT o ciemno rubinowym kolorze z fioletowymi odcieniami. W bukiecie czarna porzeczka z ciemnym szlachetnym drewnem. Na podniebieniu delikatna, a zarazem krucha konsystencja o jędrnym ciele. W długim finiszu czuć…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau Vielle Tour La Rose
- 125,00 zł
- Chateau Vielle Tour La Rose - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO CZERWONEGO GRILLOWANEGO MIĘSA, CIELĘCINY, JAGNIĘCINY. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. Jest kupażem szczepów Cabernet Franc oraz Merlot o głębokim rubinowym kolorze. W nosie wyczuwalne aromaty czerwonej wiśni, czerwonej porzeczki, wanilii. DOBRZE WYWAŻONE o średniej kwasowość, z PEŁNYMI GARBNIKAMI, O DUŻEJ ZŁOŻONOŚCI. W…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau Le Menotte
- 94,00 zł
- Chateau Le Menotte - czerwone, wytrawne wino z francuskiego regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO czerwonego grillowanego mięsa, cielęciny, jagnięciny. IDEALNIE SIĘ KOMPONUJE Z PIECZONYM DROBIEM I SERAMI. W nosie wyraziste aromaty czerwonych jagód w towarzystwie nut kwiatowych. Na podniebieniu pełne, długie taniny o bogatym i jedwabistym finiszu.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau Camensac
- 225,00 zł
- Chateau Camensac - CZERWONE, WYTRAWNE WINO premium Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO czerwonych mięs, pikantnego gulaszu, dziczyzny, A TAKŻE do DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze. Ma piękny zrównoważony bukiet, z pikantnymi ciemnymi jagodami, minerałami i mokką. Dobrze wyważone, z pysznymi dojrzałymi owocami, pięknymi pełnymi garbnikami, o dużej złożoności. Jest winem o…
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau Peyredon Lagravette
- 126,00 zł
- Chateau Peyredon Lagravette - CZERWONE, WYTRAWNE WINO Z FRANCUSKIEGO REGIONU BORDEAUX. REKOMENDOWANE DO WOŁOWIN, pikantnego gulaszu, dziczyzny, A TAKŻE do DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon oraz Merlot o głębokim czerwonym kolorze. W nosie mocny zapach z korzennymi nutami drewna, pieprzem i dojrzałymi owocami jagodowymi. Zrównoważona, okrągła struktura smakowa o pełnym, dojrzałym posmaku.
-
- dodaj do zamówienia
- wina czerwone
Chateau Trebiac Graves Rouge
- 84,00 zł
- Chateau Trebiac Graves Rouge - francuskie, wytrawne, czerwone wino z regionu Bordeaux. REKOMENDOWANE DO mięs z grilla takich jak: WOŁOWINA, JAGNIĘCINA, A TAKŻE do DOJRZAŁYCH SERÓW. Jest kupażem szczepów Cabernet Sauvignon oraz Merlot. Wino posiada aromaty jagód, gorzkiej czekolady i przypraw. Na podniebieniu łagodne z delikatnymi taninami i typowymi dla Graves nutami orzechów laskowych.
-
- dodaj do zamówienia
- wina białe
Chateau Trebiac Graves Blanc
- 77,00 zł
- Chateau Trebiac Graves Blanc - francuskie, wytrawne, białe wino z regionu Bordeaux. JEST TO WINO, KTÓRE PASUJE JAKO APERITIF. ZNAKOMICIE SKOMPONUJE SIĘ DO OWOCÓW MORZA, RYB, SAŁATEK. W aromatach wyczuwalne są kwiaty, pigwa, miód, limonka i mango oraz charakterystyczna dla apelacji mineralność.